Szállítás 14.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Bemutatkozik a Bake-Free szénhidrátcsökkentett arany kenyér lisztkeverék

Bemutatkozik a Bake-Free szénhidrátcsökkentett arany kenyér lisztkeverék

Friss, illatos, pihepuha, és nagyon guszta! Ki ne rajongana a kenyérért? Mi például elképzelhetetlennek tartunk egy hétvégét frissen sült kenyér nélkül…

Napjainkban, amikor egyre többféle allergia és intolerancia keresíti meg sokak mindennapjait, hatalmas segítség lehet egy mentes, könnyen kezelhető lisztkeverék, amiből rengeteg péksüteményt kreálhat az ember. Mi, az Eden Premiumnál mindig is igyekeztünk a lehető legtöbbféle diétába illeszthető termékeket fejleszteni, gyártani.

Mit szólnál ahhoz, ha a kelt tésztás péksütiket magasabb szintekre emelhetnéd? 

Örülnél, ha ezentúl nemcsak glutén-, tej-, tojás-, cukor-, szója-, kukorica-, burgonya-, rizsmentesen süthetnéd az illatozó finomságokat, de szénhidrátcsökkentetten is? Itt a Bake-Free szénhidrátcsökkentett arany kenyér liszt!

Szénhidrátcsökkentett arany kenyér lisztkeverék

Tudjuk, hogy sokszor Nektek „mentesezőknek” nehéz összeegyeztetni az étrendeteket más diétákkal. Nem mindegy, hogy miből és milyen arányban tevődik össze a napi étkezés, pláne nem, ha a makrókra is odafigyelsz. Más mentes lisztkeverékeknél előfordulhat, hogy gyors felszívódású szénhidrátokból állnak, melyek gyorsan emelik meg a vércukorszintet, így hamarabb jelentkezhet az éhség érzete. Ez a lisztkeverék viszont lassú felszívódású szénhidrátokból áll és hozzáadott keményítőt nem tartalmaz, így a vércukorszint nem fog ingadozni.

A Bake-Free Szénhidrátcsökkentett arany kenyér az elkészítését illetően roppant egyszerű és gyors. Csak só, víz, valamint sütőpor/élesztő hozzáadása szükséges egy egyszerű kenyér megalkotásához. Felhasználható kenyerek, kiflik, zsemlék, pékáruk, pizzák, rágcsálni valók és még sok más mindenmentes finomság elkészítéséhez. Beilleszthető vegán, reform, mentes életmódba, magas rost és fehérjetartalma révén (érdemes mellette bevinni megfelelő mennyiségű folyadékot). 

A konyhában töltött idő öröm és boldogság lesz ezzel a lisztkeverékkel, és a szeretteid is odáig lesznek az illatozó finomságoktól. A tökéletes végeredményhez csupán néhány hozzávalóra lesz szükséged, a többi a sütőd dolga!

Boldog sütést mindenkinek!
Szeretnél még többet tudni a szénhidrátcsökkentett arany kenyér lisztkeverékről? Akkor kattints ide!

MEGNÉZEM

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk