Szállítás 14.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Bemutatkoznak a borsófehérje termékek

Bemutatkoznak a borsófehérje termékek

Vegánok és nem vegánok, gluténérzékenyek és mindenevők figyelem! 

Fogadjátok szeretettel az Eden Premium család legújabb tagjait, a texturált borsófehérje termékeinket! Ezek növényi alapú húshelyettesítők közé tartoznak, melyek még csak allergéneket sem tartalmaznak.

Miért húshelyettesítők és mire használhatjuk őket? 

Kétféle formában elérhetők; granulátum és nagyobb méretű kocka alakban, melyek kiválóan alkalmasak az alapvetően húsra épülő ételek, raguk, levesek, pörköltek valamint sok más hagyományos és kevésbé hagyományos étel „növényiesítésére”. Mostantól nyugodtan meglódulhat a fantáziátok, hiszen olyan sokoldalú és könnyen elkészíthető alapanyagot kaphattok a borsófehérje termékek révén, mely szinte bármilyen ízvilágba és textúrába illeszkedik.

Miért olyan jó választás és kiknek ajánljuk?

Vegánoknak nem kérdés: a szója mellett ideális növényi fehérjeforrás a borsófehérje. Tartalmazza ugyanis mind a kilenc, fehérjét alkotó esszenciális aminosavat, melyeket szervezetünk nem képes előállítani. Bevitelüket így táplálkozás révén kell megoldani. A szójától már sokan ódzkodnak, vitatott egészségügyi hatásai miatt és persze sokan allergia miatt kényszerülnek kerülni ezt az alapvetően gazdag fehérjeforrást. A borsófehérje ízében sem tolakodó, és nem lesz tőle „borsós” ízű az ételünk. Húsra emlékeztető állaga pedig bármilyen mindenevő receptet vegánná varázsolhat egy pillanat alatt.

A borsó természetesen gluténmentes alapanyag. Forrásaink és üzemünk szavatolja a tiszta, szennyeződés mentes termékeket szigorú, nemzetközi szabályok betartásával és állandó ellenőrzéssel.

Mi nincs még bennük? Hát semmi. Jól látjátok. Ez a szuper termék csak a borsó természetes fehérjedús mivoltából és a megfelelő hőkezeléstől nyeri el ezt a kiváló állagot. A semlegesség érdekében pedig tartózkodtunk az ízesítők, fűszerek használatától is, így csak a fantáziátokra van bízva elkészítésük és ízviláguk. 

Hogyan készíthetitek el?

Gyorsan, egyszerűen és nagyszerűen. Az egyik legszuperebb ezekben a borsófehérjékben, hogy nem kell őket órákon át főzni. Nincs más dolgotok, csupán egy olyan vizes pácot készíteni, amilyen ízvilágot kölcsönöznétek ételeiteknek, majd ezzel leönteni a borsófehérjét. Ezután hagyni kell állni néhány percig és mehet is bele az ételbe. Az összemelegítés után máris tálalható! 

A pontos felhasználásról a termékek alatt találtok részletesebb leírást.

 

 

Orsi borsófehérjével

 

Kipróbáltuk, megettük, megszerettük és még egy kicsit ettünk belőle. Orsi már sürög-forog a konyhában, hogy megmutassa Nektek, mi mindenre jók ezek a kis növényi csodák! Blogunkon már fent vannak az eddigi legszuperebb borsófehérjés receptek.

Nézzétek meg régi kedvenc ételeinket borsófehérjével elkészítve!

 

Barackos saslik mandulás salátával

Barackos saslik mandulás salátával

 

Cukkínis zöldborsó és vöröslencse tócsni

Cukkínis zöldborsó és vöröslencse tócsni

 

Zöldborsó és vöröslencse fasírt

Zöldborsó és vöröslencse fasírt karfiolkrémmel

 

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk