Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Hogyan vált barátommá az allergia

Hogyan vált barátommá az allergia

Fiatal felnőttként a személyiségem, most visszanézve úgy látom, hogy túlzottan is nyitott volt az ezotériára. Rengeteg könyvet elolvastam, sok tanfolyamon részt vettem, bármit meg tudtam magyarázni energiákkal, csakrákkal, holdállással, kártyákkal és még sorolhatnám az eszközöket. Felvettem egy bizonyos pozitív életszemléletet és azt gondoltam minden szép és jó körülöttem. Illetve csak szerettem volna és próbáltam elhinni. Később rájöttem, hogy ez volt a menekülés számomra a megoldatlan problémáim elől. Elbújtam ebbe a jól felépített kis rózsaszín, biztonságos világomba, ahol jól éreztem magam. De csak addig, amíg benne voltam. Persze, természetesen hozott a kis arany kalitkám pozitív változásokat, de nem eleget. A lényegi helyzetemen nem változtatott, csak egy biztonságos, képzeletbeli búvóhelyet adott. Egy idő után rájöttem, hogy nem ez az én utam és 180 fokos fordulatot vett a gondolkodásom. 

Hogyan vált a barátommá az allergia

Realista lettem

Nem borúlátó, csak realista. Ez így ment évekig. Pontosabban addig, amíg egy szép napon megismerkedtem egy új vendégemmel, aki kineziológiával és Hellinger terápiával fogalakozott hivatásszerűen. 

Pontosan emlékszem erre a bizonyos napra,

hiszen nagymértékben megváltoztatta az életem. Pár mondatban foglalta össze csak mit jelent ez a két szó, és én azonnal kértem időpontot hozzá. Hogy miért? Mert reálisnak és logikusnak tűnt, mégis hihetetlennek, így kíváncsivá tett.

Természetesen az allergiáimmal is sokszor foglalkoztunk és hatalmas eredményeket értünk el. Kiderült az oka is, ami teljesen érthető és reális számomra. A feldolgozása pedig folyamatban van. Viszont nem látom értelmét, hogy eláruljam, nálam mi okozza, mert ez mindenkinél egyedi, és más.

Hogyan vált a barátommá az allergia

Nagyon sokat segített nekem az allergia témában a kineziológia:

  • tünetmentes vagyok
  • nem állok ellen az állapotomnak, hanem hagyom megtörténni
  • rengeteg pozitív dolgot hozott az életembe, többek között az új hivatásomat (is)
  • én vagyok magamnak a legfontosabb, figyelek magamra, lelkiismeret furdalás nélkül
  • egészségesen étkezek (ha nem fájna a következmény, nem tudnám betartani a diétát)
  • tudom mi van az ételemben, mert mindent én főzök magamnak és a családomnak

Még sorolhatnám, de inkább a legfontosabb tanulságomat osztom meg Veletek.

Biztosan halottátok már azt a jótanácsot, hogy képzeld el, határozd meg, írd, vagy rajzold le, amit szeretnél. Ez nagyon hasznos. De nem Nekem, mert képzeljétek el, hogy arra jöttem rá, hogy amikor elengedtem a vágyaimat (nem akartam őket meghatározni, hogy pontosan milyenek legyenek, és egyáltalán mik legyenek) és elfogadtam az életem nehézségeit (megbarátkoztam velük), akkor olyan csodálatos dolgok történtek velem, amik még a saját fantáziámat is felülmúlták.

Hogyan vált a barátommá az allergia

Akkor miért is akarnám lekorlátozni?

Nálam úgy működik, hogy helyet kell teremtsek az újnak magamban, ez pedig úgy lehetséges, ha békével és megértéssel, elfogadással elengedek valami régit. Például, ha csak arra koncentráltam volna, hogy ne legyek allergiás, akkor tünetmentes lettem volna és ennyi. De nem határoztam meg semmit, hanem hagytam, hogy a helyzet olyan jövőt teremtsen nekem, ami még a legszebb álmaimat is felülmúlja.

És megtörtént. 

Sohasem gondoltam volna, hogy egy ilyen szuper csapattal fogok dolgozni, mint az Eden Premium, és ennyire fantasztikus termékeket fogok fejleszteni. Hogyan lehetne még ennél is jobb?

Egy nagyon jó szokásomat azért megtartottam ezoterikus múltamból: képes vagyok nagyjából minden dolognak megtalálni a jó oldalát is.

Neked mi az a jó, mi az a csodálaltos dolog, amit allergiád hozzátett az életedhez?

 

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk