Basic sörkifli

Basic sörkifli

Sörkifli a hétköznapokban, sörkifli a hétvégéken, sörkifli az ünnepnapokon, szinte kötelező elem mindenkor, mindenhol, bárhol, bármikor. Életem legjobb, legszebb, legfinomabb gluténmentes-vegán sörkifli receptjét hoztam el most Nektek.  Elolvasom
Basic diós borsos pogácsa

Basic diós borsos pogácsa

Szerettem volna egy nem hétköznapi pogácsát összehozni, olyat, aminek már a neve is jól cseng és beindulnak rá az ízlelőbimbók. Abból kellett dolgoznom, ami van és amikor megláttam a diót, akkor tudatosult bennem, hogy diós pogácsáról még az életben nem hallottam, tehát ez lesz a megoldás. Elolvasom
Basic bagel

Basic bagel

Ez az A recept, ami egytől-egyig mindenkit elkápráztatott. Váltig állítja minden kóstolóm (elég sok van), hogy ez tényleg olyan, ha nem jobb, mint az eredeti. Meg nem mondanák róla, hogy gluténmentes, hisz olyan puha és finom, hogy az valami elképesztő. Tényleg szó szerint le voltak döbbenve. Én, mint az alkotó azt is elárulom, hogy nekem egy élmény volt ezeket a kis bagel-elket készíteni, álom a tésztája, álom az állaga, nem főtt szét, főzés után is kezelhető volt, hát ilyen még a mesében sincs, most komolyan. Elolvasom
Basic pizza

Basic pizza

Bevallom én személy szerint jobban szeretem a vastagabb tésztájú pizzákat, de most kifejezetten kérésre készült ez a vékony tésztájú, roppanósra sült szélű, fergeteges olasz étel glutén-, tejtermék-, tojás-, és szójamentesen. Hatalmas sikere volt, szinte kenterbe veri az eredetit, szóval ne habozzatok, próbáljátok ki Ti is, nem fogtok csalódni. Elolvasom
Basic kenyér alaprecept

Basic kenyér alaprecept

Megérkezett legújabb lisztkeverékünk, a Basic! Készíthetsz belőle rengeteg féle pékárut, mint például kenyeret is. Elolvasom
Basic kifli, zsemle alaprecept

Basic kifli, zsemle alaprecept

Ez a recept annyiban különbözik a kenyér recepttől, hogy kevesebb víz szükséges hozzá, ezáltal lesz jól formázható a tészta. A formázás olajos felületen történik, de készülhet lisztes felületen is, viszont akkor nem lesz ennyire szép színe a végeredménynek. A tetejét ízlés szerint meg lehet kenni vékonyan ketchuppal vagy lekvárral (nem lesz tőle édes). A fotón a natúr, olajon formázott változatot látjátok, nem kentem le a tetejüket semmivel. A végeredmény egy nagyon finom, pihe-puha álom. Elolvasom
Basic focaccia

Basic focaccia

A kedvenc vendégváróm készült el most. Hogy miért is kedvenc? Brutál finom, nemesen egyszerű, egyszerű elkészíteni is.  Elolvasom
Császármorzsa

Császármorzsa

Igazi ráérős, hétvégi villás reggeli, de van, aki ebédre fogyasztja egy gazdag levest követően, vagy egyszerűen csak zabkása helyett. Valljuk be, hogy császármorzsaként legtöbbször az elrontott palacsinták végzik, de én ezt most szánt szándékkal kreáltam. Elolvasom
Chiliszószos tészta

Chiliszószos tészta

Annyira megkívántam egy kép alapján a chiliszószt, hogy muszáj voltam elkészíteni mentesen. Persze olyan chiliszószt nem lehet kapni, ami ennyi mindentől mentes, így hát chilipaprikát használtam hozzá. Elolvasom
Céklás paprikakrémes tészta

Céklás paprikakrémes tészta

Megmondom őszintén nem vagyok egy hatalmas cékla fun, de ez itt és most szavamra, nagyon jó lett. Persze felturbóztam egy kis ezzel, egy kis azzal és már maga a látvány is szemet gyönyörködtető. Elolvasom
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.