Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Cukormentes marcipán

Cukormentes marcipán

Mindig is szerelmese voltam a marcipánnak és valamelyik nap pont egy cukrászda mellett haladtam el. A kirakatban csodás figurák kacsintgattak rám, így gondoltam egy életem egy halálom megpróbálok cukormentes marcipánt készíteni. Maximum nem sikerül. Ahogy a konyhába értem bele is vágtam és csodák csodájára, elsőre sikerült, pedig azt hittem sokat kell majd vele kísérleteznem, mert olyan nehéznek tűnt. De nem az. Ami pedig a legjobb, hogy lehet formázni is, totál olyan, mint az eredeti.

 

Hozzávalók:

 

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat és késes aprítóval dolgozzuk össze. Figyeljünk arra, hogy ne legyen túl krémes, ne dolgozzuk túl, mert akkor elveszti a jellegét és nem lehet szépen formázni. Tekerjük folpackba és tegyük hűtőbe minimum 2 órára.

Az egész adag marcipán átlagos tápértéke:
713 kcal, 64 g zsír, 70 g szénhidrát amelyből poliolok 60 g, 10,8 g rost, 24 g fehérje

Az egész adag marcipán átlagos felszívódó szénhidráttartalma:
10 g

Marcipán
Marcipán táblázat

 

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk