Cukormentes marcipán

Hozzávalók:

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat és késes aprítóval dolgozzuk krémesre. Tekerjük folpakba és tegyük hűtőbe minimum 2 órára.

Az egész adag marcipán átlagos tápértéke:
713 kcal, 64 g zsír, 69,9 g szénhidrát amelyből poliolok 59,9 g, 10,8 g rost, 24,1 g fehérje

Az egész adag marcipán átlagos felszívódó szénhidráttartalma: 10 g

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás egy sem, légy te az első!

Új hozzászólás

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.