Fordított almás répa torta (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

Hozzávalók:

  • 2 db alma ( megpucolva, cikkekre vágva)
  • 35 dkg Bake Free piskóta – muffin lisztkeverék
  • 1 ek vanília aroma
  • 10 dkg reszelt répa
  • 2,5 ek édesítő (1:4)
  • 4,5 dl rizstej vagy kókusztej
  • + margarin a kenéshez
  • + édesítő a szóráshoz

Elkészítés:

Az almán kívül az összes alapanyagot egy tálban alaposan kikeverjük.
Majd egy torta formát (18 cm) kikenünk margarinnal (az aljába vastagabban kerüljön ), majd megszórjuk édesítővel (aki használ kókuszvirágcukrot, lehet avval is ).
Az alma cikkeket elhelyezzük benne, majd ráöntjük a piskóta masszát.
180 fokos sütőben kb. 45-50 perc alatt megsütjük.
Majd ha megsült, és némileg kihűlt, akkor fordítsuk ki a formából.

Hozzászólások (0)

Jelenleg még nincs hozzászólás, légy te az első!

Szólj hozzá!

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.