Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Spenótos csicseriborsó tészta

Spenótos csicseriborsó tészta

Nos, én, aki a világ egyik legnagyobb csicseriborsó rajongója, alig vártam, hogy végre tészta formájában is kipróbáljam. Nem ragoztam túl a dolgot, szokás szerint egy igen egyszerű, ám nagyszerű krémet készítettem hozzá, hogy minél hamarabb degeszre tömhessem magam vele (természetesen a kereteimen belül). Jelentem sikerült, „kiterültem” utána.

Hozzávalók 3 adaghoz:

  • 1 csomag Eden Premium csicseriborsó tészta
  • 1 csomag mirelit spenót (450 g)
  • Himalája só ízlés szerint
  • feketebors, fokhagyma granulátum, szerecsendió
  • néhány szem goji bogyó (5 g)
  • 1 darab avokádó (tisztítva, magozva 224 g)

Elkészítés:

Főzzük meg a tésztát, majd hideg vízzel öblítsük át. A spenótot pároljuk össze a fűszerekkel, az avokádót pedig csak kockázzuk a tésztára tálaláskor és szórjuk meg goji bogyóval.

Spenótos csicseriborsó tészta

1 adag spenótos csicseriborsó tészta átlagos tápértéke:

445 kcal, 16,2 g zsír, 48,9 g szénhidrát, 20,2 g rost 19,4 g fehérje

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke (jelen esetben a zöldségek), ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk