Tortakrém

Hozzávalók:

  • 200 g kókuszkrém
  • 300 g víz
  • 100 g Eden Premium eritvia
  • 150 g Eden Premium barnarizsliszt
  • 1-1 teáskanál rum-, és vanília aroma
  • 250 g növényi margarin

Elkészítés:

Keverjük össze a vizet, a kókuszkrémet, az aromákat az eritviát, barna rizslisztet és folyamatos kevergetés mellett főzzük sűrűre (legalább egyet-kettőt rottyanjon). Hagyjuk teljesen kihűlni (közben sűrűn kevergessük). Gépi habverővel dolgozzuk el a kockákra vágott, szobahőmérsékletű margarint, majd folyamatosan keverve adagonként adjuk hozzá a pudingot és keverjük el jól. Érdemes fagyasztóba tenni egy órára.

Az egész adag tortakrém átlagos tápértéke:
2284 kcal, 202 g zsír, 236 g szénhidrát amelyből poliolok 100 g, 1,2 g rost, 19 g fehérje

Az egész adag tortakrém átlagos felszívódó szénhidráttartalma: 136 g

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás egy sem, légy te az első!

Új hozzászólás

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.