Vegán juhtúró

Hozzávalók:

Elkészítés:

Alaposan mossuk át a kölest forró víz alatt. Tegyük a kókusztejszínt egy tálba és öntsük fel annyi vízzel, hogy a köles mennyiségének két és félszerese legyen. Tegyük egy lábasba az összes hozzávalót és fedő alatt lassú tűzön főzzük puhára 15-20 perc alatt. A káposztalé mennyiségét is lehet változtatni ízlés szerint.

Az egész adag átlagos tápértéke:
398 kcal, 8 g zsír, 22 g szénhidrát, 0,96 g rost, 3,6 g fehérje

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás egy sem, légy te az első!

Új hozzászólás

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.