Zsemlemorzsa

Hozzávalók:

Hozzávalók:

Keverjük össze a hozzávalókat, majd gyúrjuk át alaposan. Alakítsuk vekni formára, majd pihentessük 10 percig. Ezután érdemes 2-3 bevágást ejteni rajta. Előmelegített 190 fokos sütőben szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin süssük 70 percig alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk kihűlni, majd szeleteljük fel apróra és szabad levegőn hagyjuk megszáradni. Ha nincs időnk kivárni sütőben is száríthatjuk. Nekem 250 g lett szárítva. Késes aprítóval aprítsuk finomra.

100 g zsemlemorzsa átlagos tápértéke:
322 kcal, 2,1 g zsír, 60,5 g szénhidrát, 14,4 g rost, 8 g fehérje

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás egy sem, légy te az első!

Új hozzászólás

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.