Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Csavartka

Csavartka

Egész egyszerűen annyi a történet, hogy megláttam eme csodát az interneten és ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy elkészítsem. Természetesen mentesen. Persze a töltelék már az én fantáziám érdeme. Hatalmas élmény, hogy most már szinte bármit meg tudok valósítani a Bake-Free lisztkeverékekkel. Úgy érzem szárnyakat kaptam (fejlesztettem). Milyen nevet adnátok neki?

Hozzávalók

Elkészítés

Keverjük össze a lisztet, a vizet és a sót. Jól gyúrjuk össze, majd száraz felületen nyújtsuk ki 0,5 cm téglalapra. Kenjük meg kókuszolajjal, majd szórjuk meg a feldarabolt olíva bogyóval, a goji bogyóval és fűszernövényekkel. Tekerjük fel, mint a piskótát, majd hosszában vágjuk fel és helyezzük szilikonos sütőpapírral bélelt tepsire S alakban. Előmelegített 180 fokos sütőben süssük készre alsó-felső sütéssel 50 perc alatt.

Jó étvágyat!

csavartka mindenmentes

Az egész adag csavartka átlagos tápértéke:
572 kcal, 16, 7 g zsír, 80 g szénhidrát, 23,2 g rost, 18,7 g fehérje
A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk