Lángosburger

A lángos-fánk lisztkeverék az egyik kedvencem a Bake-Free családból, egyszerűen nem tudok betelni vele. Mindig van a konyhámban, nem tudnék meglenni nélküle, főleg hétvégén :). Nem mondom, hogy unom a lángost, de 'kísérletezhetnékem' támadt és ilyenkor hajlamos vagyok a furcsa párosításokra. Amúgy is nagy divat most, így én is elkészítettem a vegán, gluténmentes verziót. Elég kiadós adag, szénhidrát bomba, tegye fel a kezét, aki meg tudja enni az egészet egyszerre J. Nekem a fele is feladta a leckét.

Hozzávalók:

Tészta:

Fasírt:

Töltelék:

  • 4 szelet paprika (21 g)
  • 3 szelet paradicsom (56 g)
  • 25 g növényi sajt

Elkészítés:

Keverjük össze a fasírt hozzávalóit, hagyjuk állni 5 percig és formázzunk belőle korongot. Forró, bő olajban süssük ki.

Keverjük össze a tészta hozzávalóit is és pihentessük 5 percig. Nyújtsuk ki száraz felületen, halmozzuk rá a zöldségeket, a sajtot és a fasírtot, bugyoláljuk be a tésztával és bő, forró olajban süssük meg mindkét oldalát.

A lángosburger átlagos tápértéke:

104,3 g szénhidrát, 20 g rost, 18,5 g fehérje

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Jó étvágyat!

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás egy sem, légy te az első!

Új hozzászólás

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.