Töltött fánk

Nagyon szeretem a kesudiót, főleg a belőle készült krémet. Ez az én Nutellám. Mivel pürésítve van, ezért gyors felszívódásúnak számít, az amúgy lassú felszívódású kesudió, így nekem reggelire és vacsira kilőve. No, de sebaj, mert tízóraitól uzsonnáig viszont ehetem J. Most fánkba burkoltam és jelentem, isteni finom J.

Hozzávalók:

A fánkhoz:

A sütéshez és a díszítéshez:

A töltelékhez:

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat és pihentessük a tésztát 5 percig. Addig turmixoljuk krémesre a töltelék hozzávalóit. A tésztát nyújtsuk ki száraz felületen 0,5 cm vastag téglalappá és vágjuk 4 egyforma részre. Kanalazzuk rájuk a tölteléket és hajtogassuk össze (mint a bejglit). Bő, forró olajban süssük készre.

1 darab töltött fánk átlagos tápértéke (eritrittel nem megszórva):
49,4 g szénhidrát amelyből piliolok 16,7 g, 5,2 g rost, 7,9 g fehérje
1 darab töltött fánk átlagos felszívódó szénhidráttartalma (eritrittel nem megszórva): 32,7 g

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Kellemes sütögetést!

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás egy sem, légy te az első!

Új hozzászólás

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.