Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Linzer

Linzer

Linzer? Bármikor, bármennyit! Főleg karácsonykor és húsvétkor. Előző életemben nagyon sokat gyakoroltam az egyik karácsony előtt, hogy a legprofibb linzert készítsem el. Aztán jött a nagy bumm. Körülbelül 3 évig nem ettem és sütöttem linzert, de mint a biciklizést, ezt sem lehet elfelejteni. Boldogságom határtalan. Az én kedvenc linzerem a baracklekváros, a szilvalekváros, a meggylekváros, a mogyorókrémes… egy szóval mindegyik. Természetesen mindenki ízlés szerint kedvére töltheti.

Hozzávalók 24 darabhoz (12 pár):

A töltelékhez:

  • 60 g cukormentes baracklekvár (Helios)

A díszítéshez:

    Elkészítés:

    Keverjük össze a tészta hozzávalóit és pihentessük 15 percig. Száraz felületen nyújtsuk ki 0,5 cm vastagra, majd linzerformával szaggassuk ki az összes tésztát. Előmelegített 180 fokos sütőben szilikonos sütőpapíros tepsin süssük készre 10-12 (NEM TÖBB!) perc alatt alsó-felső sütéssel. Töltsük meg lekvárral és szórjuk meg porrá őrölt eritrittel.

    Linzer

    Linzer

    Linzer

    Linzer

    1 darab linzer (1 pár, levárral, eritrittel szórva) átlagos tápértéke:

    69 kcal, 3,2 g zsír, 8,6 g szénhidrát amelyből poliolok 1,6 g, 1,5 g rost, 1,5 g fehérje

    1 darab linzer (1 pár, levárral, eritrittel szórva) átlagos felszívódó szénhidráttartalma:

    7 g

    A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

     Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

    Jó étvágyat kívánok!

    Megjegyzés írása

    Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk