Szállítás 14.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Sajtos-mandulás rúd

Sajtos-mandulás rúd

Annyira, de annyira finom, és puha lett, hogy alig tudtam abbahagyni. Amióta elkészültek a Bake-Free lisztkeverékek elég nagy bajban vagyok a szénhidrát adagjaim betartásával. Nem azért, hogy dicsérjem magam, de az elmúlt közel 5 év alatt (lehet, hogy előtte sem) nem sütöttem-főztem ilyen finomakat. Most már nagyon nehezen tudom megállni, hogy ne egyem belőlük degeszre magam. Önuralom kérem, önuralom!!!!

HOZZÁVALÓK 45 DARABHOZ:

  • 180 g Bake-Free linzer lisztkeverék
  • 40 g Eden Premium mandulaliszt
  • fél csomag sütőpor
  • 30 g kókuszolaj (folyékony állapotban)
  • 150 g meleg víz
  • 6 g Himalája só
  • 1 mokkáskanál füstölt fűszerpaprika (0,5 g)
  • a tetejére 50 g növényi sajt

ELKÉSZÍTÉS:

Keverjük össze a hozzávalókat, pihentessük 10 percig, majd és száraz felületen nyújtsuk pár mm vastagságú téglalap formára. Szórjuk meg a reszelt sajttal és szeleteljük egyforma darabokra. Tegyük szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe és előmelegített 180 fokos sütőben süssük készre 10 perc alatt alsó-felső sütéssel.

Sajtos-mandulás rúd

Sajtos mandulás rúd

1 darab sajtos mandulás rúd átlagos tápértéke:
28 kcal, 1,5 g zsír, 3 g szénhidrát, 0,5 g rost, 0,6 g fehérje

 

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

Jó étvágyat kívánok!

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk