Palacsinta alaprecept II.

Hozzávalók:

  • 60 g Bake-Free palacsinta lisztkeverék
  • 12 g Eden Premium eritrit
  • 160 g szobahőmérsékletű szénsavas víz (lehet sima csapvíz is)
  • 40 g szobahőmérsékletű kókuszkrém
  • 4 g Eden Premium kókuszolaj (folyékony állapotban)+2 g a sütéshez
  • 1 teáskanál vanília aroma
  • fahéj ízlés szerint

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat és pihentessük 5 percig. Olajozzuk ki vékonyan a palacsintasütőt és közepes (5-ös) fokozaton süssünk a tésztából 4 darab palacsintát. Az egész adag (4 darab) palacsinta kisülten körülbelül 154 g.

1 darab palacsinta (38,5 g) átlagos tápértéke:
91 kcal, 4,4 g zsír, 13,8 g szénhidrát amelyből poliolok 2,9 g, 1,5 g rost, 2,1 g fehérje

1 darab palacsinta (38,5 g) átlagos felszívódó szénhidráttartalma: 10,9 g

100 g palacsinta átlagos tápértéke:
236 kcal, 11,5 g zsír, 35,9 g szénhidrát amelyből poliolok 7,8 g, 4 g rost, 5,6 g fehérje

100 g palacsinta átlagos felszívódó szénhidráttartalma: 28,1 g

Jó étvágyat kívánok!

Hozzászólások (0)

Jelenleg még nincs hozzászólás, légy te az első!

Szólj hozzá!

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.