Hozzávalók:

Piskóta:

Krém:

  • 100 g Eden Premium barnarizsliszt
  • 200 ml kókuszkrém
  • 200 g cukormentes gesztenyemassza
  • 250 g víz
  • 100 g Eden Premium eritvia
  • 3 teáskanál rumaroma

A díszítéshez:

  • 50 g cukormentes gesztenyemassza

Elkészítés:

Keverjük össze a piskóta hozzávalóit és dolgozzuk el alaposan. Azonnal töltsük egy 25x12 centiméteres szilikonos sütőpapírral bélelt formába, majd előmelegített 180 fokos sütőben süssük készre alsó-felső sütéssel 25-30 perc alatt. Keverjük össze a krém hozzávalóit a gesztenyén kívül és forraljuk fel állandó kevergetés mellett (addigra be is sűrűsödik kellő képpen). Dolgozzuk bele a gesztenyepürét is. Amikor kihűlt a piskóta szeljük 3 lappá és töltsük meg rétegenként a krémmel, a maradékkal pedig kenjük körbe. A tetejét szórjuk meg reszelt gesztenyemasszával. Vágjuk 10 darab egyforma szeletre.

1 szelet gesztenyés krémes átlagos tápértéke:
200 kcal, 6 g zsír, 36 g szénhidrát amelyből poliolok 15 g, 3,3 g rost, 3,1 g fehérje

1 szelet gesztenyés krémes átlagos felszívósó szénhidráttatalma: 21 g

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Jó étvágyat kívánok!

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás egy sem, légy te az első!

Új hozzászólás

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.