Gyümölcskuglóf

Tudjátok biztosan, hogy nem tudok nemet mondani a családom kéréseire, még abban az esetben sem, amikor olyat kérnek, hogy készítsek el, amit én nem szeretek, vagy nem ehetek. Ez a süti most egyszerre mindkét kategóriába tartozik nálam, így nem tudok beszámolni az ízvilágáról, de bizton mondhatom, hogy finom, mert a többiek mindet elpusztították.

Hozzávalók:

Elkészítés:

Keverjük össze a száraz hozzávalókat, majd öntsük hozzá a vizet, narancslevet és a vanília aromát. Simítsuk a kiolajozott formába (24 cm átmérőjű) és előmelegített 180 fokos sütőben süssük készre 40 perc alatt alsó-felső sütéssel. Amint kihűlt szeleteljük 24 darab egyforma részre.

1 szelet gyümölcskuglóf átlagos tápértéke:
132 kcal, 0,5 g zsír, 35,4 g szénhidrát amelyből poliolok 6 g, 1,9 g rost, 1,8 g fehérje

1 szelet gyümölcskuglóf átlagos felszívódó szénhidráttartalma: 29,4 g

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Jó étvágyat kívánok!

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás egy sem, légy te az első!

Új hozzászólás

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.