Málnás-csokis piskóta

Nem is végződhetett volna jobban a csokoládé és a málna véletlen találkozása egy mentes sütiben. Persze, hogy véletlen, hát egyedül csak őket találtam a hűtőben egy édes, mámoros, vasárnapi édességhez. Sokszor elképedek, hogy ilyen kevés alapanyagból, mennyire finom és színes csodákat lehet készíteni.

Hozzávalók:

A piskótához:

Egyéb hozzávalók:

  • 30 g mindenmentes étcsokoládé
  • 50 g málna

Elkészítés:

A piskótához keverjük össze a nedves és a száraz hozzávalókat, majd öntsük össze és dolgozzuk el alaposan. Azonnal töltsük egy 24x24 centiméteres szilikonos sütőpapírral bélelt formába, szórjuk rá a csoki darabokat és a málnát, majd előmelegített 180 fokos sütőben süssük készre alsó-felső sütéssel 25 perc alatt. Amint kihűlt vágjuk 16 darab egyforma szeletre.

1 szelet málnás-csokis piskóta átlagos tápértéke:
63 kcal, 0,9 g zsír, 17 g szénhidrát amelyből poliolok 6,4 g, 1,9 g rost, 1,6 g fehérje

1 szelet málnás-csokis piskóta átlagos felszívódó szénhidráttartalma: 10,6 g

A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.

Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

Jó étvágyat kívánok!

Hozzászólások (0)

Jelenleg még nincs hozzászólás, légy te az első!

Szólj hozzá!

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.