Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Málnás-csokis piskóta

Málnás-csokis piskóta

Nem is végződhetett volna jobban a csokoládé és a málna véletlen találkozása egy mentes sütiben. Persze, hogy véletlen, hát egyedül csak őket találtam a hűtőben egy édes, mámoros, vasárnapi édességhez. Sokszor elképedek, hogy ilyen kevés alapanyagból, mennyire finom és színes csodákat lehet készíteni.

 

Hozzávalók:

A piskótához:

Egyéb hozzávalók:

  • 30 g mindenmentes étcsokoládé
  • 50 g málna

 

Elkészítés:

A piskótához keverjük össze a nedves és a száraz hozzávalókat, majd öntsük össze és dolgozzuk el alaposan. Azonnal töltsük egy 24x24 centiméteres szilikonos sütőpapírral bélelt formába, szórjuk rá a csoki darabokat és a málnát, majd előmelegített 180 fokos sütőben süssük készre alsó-felső sütéssel 25 perc alatt. Amint kihűlt vágjuk 16 darab egyforma szeletre.

 

málnás-csokis piskóta

málnás-csokis piskóta táblázat

 

1 szelet málnás-csokis piskóta átlagos tápértéke:
63 kcal, 0,9 g zsír, 17 g szénhidrát amelyből poliolok 6,4 g, 1,9 g rost, 1,6 g fehérje

1 szelet málnás-csokis piskóta átlagos felszívódó szénhidráttartalma: 10,6 g
A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.
Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.

Jó étvágyat kívánok!

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk