Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Csokis kifli

Csokis kifli

Mert csoki az akkor is kell, ha az ember mentesen étkezik, hisz tele van CS vitaminnal, melyre a szervezetnek elengedhetetlenül szüksége van. Stresszhelyzetekben bír különösen nagy jelentőséggel, de egy szimpla egyszerű hétköznapi mámornak is tökéletesen megfelel, de a legjobb hétvégén, de nagy sikere van ünnepnapokon is. De, de, de, szóval mindenkor, mindenhol, bárhol és bármikor. Jól tudom, hogy ezzel mindenki egyetért. A mai napon édes kifliket koronáztam meg vele. Komolyan mondom, bearanyozta a napunkat.

 

Hozzávalók:

A tésztához:

    A töltelékhez:

    • 50 g mindenmentes étcsokoládé (Aldi, Choceur)

    A kenéshez:

    • 1 evőkanál kókuszolaj (8 g)

    Elkészítés:

    Keverjük össze a tészta hozzávalóit és hagyjuk állni 10 percig. A tésztát enyhén lisztezett felületen nyújtsuk vékonyra és vágjuk 8 darab egyforma háromszögre. A csokoládét tördeljük apró darabokra és szórjuk meg vele a háromszögeket, majd tekerjük fel, kenjük le kókuszolajjal és tegyük szilikonos sütőpapírral bélelt tepsire. Előmelegített 190 fokos sütőben süssük készre 30 perc alatt alsó-felső sütéssel.

    Csokis kifli

    Csokis kifli

    1 darab csokis kifli átlagos tápértéke:

    90 kcal, 3,6 g zsír, 10,4 g szénhidrát amelyből poliolok 2,5 g, 4,9 g rost, 2,5 g fehérje

    1 darab csokis kifli átlagos szénhidráttartalma:

    7,9 g

    A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.
    Az árak az Eden Premium webáruházában feltüntetett összegekből kerülnek kalkulációra, melyek a recept megjelenésének időpontjában érvényesek. Az egyéb hozzávalókhoz az adott időpont átlagárai kerülnek kalkulációra, ezért a feltüntetett összegek csak iránymutató jellegűek, felelősséget értük nem vállalunk és minden esetben magyar forintban értendőek.
    Jó étvágyat kívánok!

    Megjegyzés írása

    Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk