Szénhidrátcsökkentett kenyér

Hozzávalók:

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat, majd gyúrjuk át alaposan. Formázzunk belőle veknit, majd pihentessük 15 percig. Ezután érdemes 2-3 bevágást ejteni rajta. Előmelegített 190 fokos sütőben szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin süssük 70 percig alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk kihűlni, majd szeleteljük igény szerint. Ízlés szerint fűszerezhető.

100 g kész, kisült, a recept alapján készített kenyér átlagos tápértéke:

Energia: 767 Kj/ 184 kcal

Zsír: 1,2 g

-Amelyből telített zsírsavak: 0,2 g

Szénhidrát:34,6 g

-Amelyből cukrok: 0,5 g

Rost: 8,2 g

Fehérje: 4,6 g

Só: 0,9 g

A kész kenyér amint kihűlt azonnal fagyasztható szeletelve. Kiolvasztva, visszanyeri eredeti, friss állagát és ízét. Eltarthatósága mélyhűtés nélkül, szobahőmérsékleten, lezárt nejlontasakban 3 nap. Hűtőben nem érdemes tárolni, mert megkeményedik.

Jó étvágyat kívánok!

Hozzászólások (0)

Jelenleg még nincs hozzászólás, légy te az első!

Szólj hozzá!

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.