Mona konyhájából most egy szuper gombás - babos- kukoricás tésztát küldött, amit a legújabb tésztánkkal párosított.

Hozzávalók:

  • 1 csomag Eden Premium borsos ízesítésű tészta
  • 1 konzerv bab
  • 1 konzerv kukorica
  • 30 dkg gomba
  • 4 dl kókusztej
  • 1 dl növényi tejszín
  • 2 ek olaj
  • kb. 2 – 3 csapott ek barna rizsliszt
  • zöldfűszerek – ízlés szerint
  • + gluténmentes sörélesztőpehely a tetejére

Elkészítés:

A gombát megpucoljuk, megmossuk, apróra vágjuk.

A babot és kukoricát átmossuk.

Az olajon a gombát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a babot és a kukoricát, alaposan összekeverjük, majd felöntjük kókusztejjel, sózzuk és zöldfűszerezzük, puhára főzzük, majd a növényi tejszínt kikeverjük a barna rizsliszttel és hozzáadjuk, besűrítjük

Közben a tésztát kifőzzük.

Majd ha kifőtt, akkor összekeverjük a babos-kukoricás-gombás szósszal.

Tálaláskor gluténmentes sörélesztőpehellyel megszórjuk.

Hozzászólások (0)

Jelenleg még nincs hozzászólás, légy te az első!

Szólj hozzá!

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.