Szmolnik Orsolyától kaptuk az alábbi csodás receptet, melyben a piskóta-muffin lisztkeveréket használta kreatívan egy csokis babka elkészítéséhez.

Hozzávalók:

TÉSZTA:

  • 240 gr piskóta-muffin lisztkeverék
  • 40 gr szőlőcukor
  • 1/2citrom héja
  • 10 gr laktozmentes növényi margarin
  • 125 ml víz
  • 110 ml szóda

CSOKIKRÉM:

  • 30 gr cukrozatlan kakaópor
  • annyi rizstej hogy kenhető állagú legyen
  • 20g szőlőcukor

Elkészítés:

A tésztát két részre osztottam , kinyújtottam őket , megkentem mind a kettőt a csokival , feltekertem őket külön-külön és bevágtam a tetejét . Ezután összecsavartam őket egyenként úgy hogy a töltelék legyen felül mind a kettőnél. Szilikon kenyér formába egymás melle raktam a kettőt , 170 fokon sütöttem 20 percet.

Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás egy sem, légy te az első!

Új hozzászólás

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.