Fahéjas-tekercskekszek Good After Food Orsitól vegán és gluténmentes verzióban. Próbáld ki Te is!

Hozzávalók 16 db-hoz

fahéjas töltelékhez:

Elkészítés

A tésztához keverjük össze a hozzávalókat és pihentessük 15 percig.

A fahéjas töltelékhez a hozzávalókat keverjük össze egy tálkában.

Száraz felületen nyújtsuk ki a tésztát 0,5 cm vastag téglalapra, majd kenjük meg a fahéjas krémmel. A hosszabbik oldalánál kezdjük el felhengergetni, nem baj, ha néhol törik, könnyen összetapasztható a tészta. A tésztahengerből éles késsel 1 cm széles korongokat vágunk, kézzel vékonyabbra tapogatjuk, eligazgatjuk.

Előmelegített 180°C-os sütőben szilikonos sütőpapíros tepsin süssük készre 10-15 perc alatt alsó-felső sütéssel (sütőfüggő).

Jó étvágyat!

Hozzászólások (0)

Jelenleg még nincs hozzászólás, légy te az első!

Szólj hozzá!

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.