Good After Food Orsi glutén- és cukormentes, vegán hólabdája csodásan fog mutatni az ünnepi asztalon. Mutatjuk hogyan tudod otthon elkészíteni.

Hozzávalók 4 db-hoz

piskótához:

krémhez:

oldalára, tetejére:

  • 1 tábla étcsokoládé
  • 1 tk Eden Premium kókuszolaj
  • kókuszreszelék

Elkészítés

Keverjük össze a hozzávalókat és kanalazzuk szilikonos muffin formákba vagy öntsük sütőpapírral bélelt tepsibe. 180°C-on süssük 15-20 percig. A formában hagyjuk kihűlni.

A krémhez a keményítő kivételével egy főzőedényben forraljuk fel a hozzávalókat, majd keverjük hozzá a keményítőt. Pár perc alatt sűrítsük be. Hűtsük le a krémet.

Ha szükséges, szúrjuk ki 8 db kör alakra a piskótát, 4 piskótának a tetejére kanalazzunk a krémből, tapasszuk össze a másikkal és forgassuk olvasztott csokoládéba, majd hempergessük az oldalát kókuszreszelékbe.

Jó étvágyat kívánunk!

Hozzászólások (0)

Jelenleg még nincs hozzászólás, légy te az első!

Szólj hozzá!

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.