Good After Food Orsi karácsonyfa alakú babkája gluténmentes és vegán módon elkészíthető. Nem csak a karácsonyfa fényei ragyoghatják be az ünnepeket.

Hozzávalók

tésztához:

töltelékhez:

Elkészítés

Keverjük össze a hozzávalókat és lefedve meleg helyen kelesszük meg 60 perc alatt.

Osszuk 2 egyforma részre és száraz felületen nyújtsuk egyik végén szűkülő téglalapokra őket.

Az egyik téglalapot tegyük rá egy sütőpapírral bélelt tepsire és kenjük meg a töltelékkel, majd borítsuk be a másik tésztával. A széleinél bevágjuk, középen meghagyva a "törzset", a tésztacsíkokat megcsavarjuk.

Letakarva pihentessük 10 percig. 210°C-os sütőben süssük 10 percig, majd további 10-15 percig 180°C-on.

Jó étvágyat!

Hozzászólások (0)

Jelenleg még nincs hozzászólás, légy te az első!

Szólj hozzá!

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.