Kornspitz

Hozzávalók:

  • 30 dkg Bake Free Házi kenyérliszt
  • 6 g só
  • 12,5 dkg magkeverék (szezámmag, lenmag, napraforgómag)
  • 4,5 dl víz
  • + olaj a kenéshez
  • + magok a szóráshoz

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet.

Jól összedolgozzuk, majd 4 egyenlő részre vesszük.

Tenyerünkkel kilapítjuk,majd feltekerjük.

Sütőpapíros tepsire tesszük, majd vékonyan olajozzuk és magokkal megszórjuk.

180 fokon kb. 50 perc alatt megsütjük.

Hozzászólások (0)

Jelenleg még nincs hozzászólás, légy te az első!

Szólj hozzá!

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.