Nagyszerű közös családi program lehet a kisült mézeskalácsokat együtt kidekorálni, majd feldíszíteni velük a karácsonyfát. Good After Food Orsi féle gluténmentes, vegán és cukormentes mézeskalácsot gyorsan el lehet készíteni és több idő marad egymásra.

Hozzávalók 15 db-hoz

mézeskalácshoz:

írókához:

  • 3 ek Eden Premium eritrit
  • néhány ek citromlé

Elkészítés

Keverjük össze a hozzávalókat és pihentessük 15 percig. Száraz felületen nyújtsuk ki

0,5 cm vastagra, majd tetszőleges formákkal szaggassuk ki az összes tésztát.

Előmelegített 180°C-os sütőben szilikonos sütőpapíros tepsin süssük készre 10-15 perc alatt alsó-felső sütéssel (sütőfüggő).

Az írókához porrá őröljük az eritritet, majd folyamatosan adagoljuk hozzá a citromlevet, míg a kívánt állagot el nem érjük. Ezzel díszíthetjük a mézeskalácsokat.

Jó étvágyat kívánunk!

Hozzászólások (0)

Jelenleg még nincs hozzászólás, légy te az első!

Szólj hozzá!

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.