Ezt a szuper sós perec receptet Szmolnik Orsolya küldte nekünk. Köszönjük szépen!

Hozzávalók:

  • 115 gr piskóta lisztkeverék
  • 5 gr só
  • 25 ml szóda
  • 85 ml víz
  • 10 gr növényi olvasztott margarin
  • 4 gr szőlőcukor ( vagy !!! 4 gr eritrit )   


  • Só a tetejére: 1ek piskóta lisztkeverek , 1/2 ek só, annyi víz hogy tejföl állagú legyen

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrtam és pereceket formáztam belőle.

170 fokon 15 percet sütöttem szilikon sütőlapon , ekkor kevertem ki a tetejére a sót (különben besűrösödik).
Megkentem olívaolajjal a perecek tetejét és meghintettem a sós keverékkel.

Hozzászólások (2)

    • Viki
    • 2020-07-01 15:24:15
    Nagyon finom lett, remek recept! Régóta sütök gluténmentes, vegán pereceket, de eddig ez a recept messze veri a többit!
    • Orsi
    • 2020-07-01 15:52:42
    Nagyon örülünk, hogy elnyerte a tetszésedet! A recept készítője nevében is köszönjük a kedves szavakat! :)

Új hozzászólás

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.