Szénhidrátcsökkentett csigák

Pataki Andrea a szénhidrátcsökkentett lisztkeveréket használva készített mákos, kakaós és fahéjas csigákat. Szuper finom és puha csigák születtek! Köszönjük a receptet!

Hozzávalók:

Elkészítés:

A lisztet a 140 gramm édesítőt a meleg vizet a citrom levét és héját egy csipet sóval elkeverjük, majd összegyúrjuk. Picit pihentetjük, majd lisztezett deszkán kinyújtjuk. A mákot a kakaóport és a fahéjat külön külön édesítővel elkeverjük. A kinyújtott tésztára felkenjük a töltelékeket majd feltekerjük és felszeleteljük. Nekem ebből az adagból 26 db csigám lett. Minden csigát picit olaj spray-vel lefújunk. Sütőpapíron sütjük, míg meg nem sül. Sütője válogatja, nekem hagyományos sütőben, kis lángon 30 perc elég volt.

Hozzászólások (0)

Jelenleg még nincs hozzászólás, légy te az első!

Szólj hozzá!

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.