A fánkot nem lehet megunni. Minden formájában és változatában szeretnivaló. Mona ebben mélyen egyetért velünk és szerencsére nem is rest újabb és szuperebb fánkvariációkat kreálni nekünk. Most egy szuper töltött változatot készített.

Hozzávalók:

30 dkg Bake-Free lángos – fánk lisztkeverék

2 ek édesítő

1 ek vanília aroma

3 dl rizstej

Töltelék:

5 dl növényi tejszín

1 ek vanília aroma

ízlés szerint édesítő

Tetejére :

Olvasztott mentes csokoládé

+ olaj a sütéshez

Elkészítés:

A lisztet és az édesítőt elkeverjük, majd hozzáadjuk a rizstejet és a vanília aromát, jól eldolgozzuk.

Majd szilikon lapon kinyújtjuk és szaggatjuk.

Forró olajban kisütjük.

A tejszínt kemény habbá verjük az édesítővel és a vanília aromával.

Majd a fánkok felét olvasztott csokiba mártjuk, majd az alsó részre ráteszünk a habból, és jön rá a csokis tető. Majd megint egy kis csokival leöntjük.

Hozzászólások (0)

Jelenleg még nincs hozzászólás, légy te az első!

Szólj hozzá!

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.