Hozzávalók:
Piskóta:
- 125 g Bake-Free piskóta-muffin lisztkeverék
- 9 g Eden Premium ertvia max
- 7 g kakaópor
- 175 g cukormentes mandula ital (Joya)
- 1 evőkanál rumaroma
Krém:
- 135 g Eden Premium barnarizs liszt
- 100 g kókuszkrém (Aldi, Asia)
- 350 g víz
- 25 g Eden Premium eritvia MAX
- 3 teáskanál rumaroma
- 200 g cukormentes gesztenyemassza
A díszítéshez:
- 10 g kakaópor
Elkészítés:
Keverjük össze a piskóta hozzávalóit és dolgozzuk el alaposan. Azonnal töltsük egy szilikonos sütőpapírral bélelt formába (nekem 8,5x22,5 cm), majd előmelegített 180 fokos sütőben süssük készre alsó-felső sütéssel 30 perc alatt. Keverjük össze a krém hozzávalóit a gesztenyén kívül és forraljuk fel állandó kevergetés mellett (addigra be is sűrűsödik kellő képpen). Dolgozzuk bele a gesztenyepürét is. Amikor kihűlt a piskóta szeljük 2 lapra és töltsük meg a krémmel, a maradékkal pedig kenjük körbe. A tetejét szórjuk meg kakaóporral. Vágjuk 10 darab egyforma szeletre.
@edenpremium_hu Gesztenyés sütemények 🥰 #edenpremium #foodtiktok #bakefree #spongecake ♬ Sixty Second Commercial 1 by Michael Reynolds - malcolm
Jó étvágyat kívánok!