Mona is elkészítette a maga igazi magyaros ízvilágú székelykáposztáját. A borsófehérje kocka kiválóan megállja a helyét az ilyen ételekben.
Hozzávalók:
- 10 dkg Eden Premium borsófehérje kocka
- 3 dl víz
- só
- pirospaprika
- bors
- 2-3 babérlevél
- őrölt fűszerkömény
- glutén-, és sómentes ételízesítő
- 2 db tv paprika (aki eheti a hagymát annak 1 fej hagyma)
- 1 kg savanyú káposzta
- 3 ek olaj
Elkészítés:
A borsófehérje kockát beáztatjuk a 3 dl meleg vízbe.
A paprikát megmossuk apróra vágjuk (itt hagymát is, annak, aki fogyaszthatja).
A paprikát megpirítjuk az olajon, hozzáadjuk a fűszereket, sót, babérlevelet, összekeverjük.
Majd hozzáadjuk a borsófehérjét, elkeverjük.
Majd hozzáadjuk az előzőleg jól átmosott káposztát, összekeverjük és felöntjük vízzel, majd készre főzzük.