Tájékoztatni szeretnénk kedves Vásárlóinkat, Partnereinket, hogy a Naturtrade Hungary Kft. elővigyázatossági okokból visszahívja az alábbi névvel, gyártási számmal és lejárati dátummal szereplő terméket:

Termék neveGyártási számLejárati dátum
Eden Premium Bake-Free Szénhidrátcsökkentett (kenyér) lisztkeverék0125192020.05.22.
Eden Premium Bake-Free Szénhidrátcsökkentett (kenyér) lisztkeverék0426192020.05.22.
Eden Premium Bake-Free Linzer lisztkeverék0424192020.05.22.

 

A visszahívás oka: A termékben található kókuszliszt magasabb zsírtartalma révén avasodásnak indulhatott. Egészségkárósító hatása NINCS, azonban kellemetlen szaga és íze miatt fogyasztásra alkalmatlan, minőségi problémás. Ezekben a gyártási számokban szereplő kókuszliszt alapanyagot A TOVÁBBIAKBAN NEM használjuk.

A termékvisszahívás csak a fent megjelölt adatokkal rendelkező termékeket érinti. A visszahívás a többi, Naturtrade Hungary által forgalmazott termékre, illetve más gyártási számokra NEM vonatkozik.

Kérjük, hogy azok a fogyasztóink, akik a fent megjelölt adatokkal rendelkező termék birtokában vannak, juttassák vissza abba az üzletbe, ahol a vásárlás megtörtént. Partnereinknek, viszonteladóinknak természetesen haladéktalanul kicseréljük a visszagyűjtött termékeket, hogy minden vásárló megfelelő minőségű, finom szénhidrátcsökkentett lisztkeverékhez juthasson.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlóinkat minél magasabb szinten tudjuk kiszolgálni. Törekszünk a folyamatos minőségre, azonban olykor sajnos előfordul –különösen a melegebb hónapokban-, hogy egy magasabb zsírtartalmú alapanyag hamarabb, lejárati idő előtt oxidálódik, avasodik. Cégünk a szükséges hivatalos lépéseket elindította.

Köszönjük a megértésüket!

 

Szeged

2019.07.16.

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.