Segíts, hogy segíthessünk!

Október 24. és december 15. között minden egyes eladott Éden Prémium termék árából 2 Ft-tal a hátrányos helyzetű családokat támogatjuk.

Hiszünk benne, hogy adni a legjobb! Már 1 db megvásárolt Éden Prémium termékkel is csatlakozni lehet a jótékonysági kampányunkhoz. A kampányban a címkével ellátott csomagolású termékek vesznek részt. Az adományt tartós élelmiszerek formájában fogjuk személyesen eljuttatni a rászoruló családoknak. Hiszünk benne, hogy ezzel a kampánnyal segíteni tudunk a nehéz körülmények között élő családoknak biztosítani a megfelelő mennyiségű és minőségű tartós élelmet.

Játékgyűjtés

Egyszer mindenki volt gyerek. Mind emlékszünk, hogy mennyire örültünk egy-egy új játéknak, karácsonyi ajándéknak. Sajnos vannak gyerekek, akiknek ez az öröm nem adatott meg. Szeretnénk ezen változtatni.

Ha van otthon olyan játék, amire már nincs szükség, kérjük juttassátok el hozzánk a 6725 Szeged, Szabad sajtó u. 54. szám alá, vagy a kampányban résztvevő partnereinkhez, hogy minél több gyerek arcára tudjunk együtt mosolyt csalni. Mindenféle játékot, könyvet szívesen fogadunk, személyesen gondoskodunk róla, hogy jó helyre kerüljenek!

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.