Barna rizs 1000g

Barna rizs 1000g

A barna rizs lassú felszívódásának köszönhetően hosszan tartó teltségérzetet biztosít.

Elfogyott
930 Ft
Bruttó

https://edenpremium.hu/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5f9fea54dbe4e.jpg

Leírás

Mi a különbség a Fehér és a Barna rizs között?


A két rizstípus közötti különbségek abból erednek, hogy a fehér rizs hántolási és fényezési eljárásokon esik át. A feldolgozási folyamatok során értékes vitaminok és ásványi anyagok vesznek el belőle. A barna rizs sokkal több tápanyagot tartalmaz.

A barna rizs sok E-vitamint, B-vitaminokat, tiamint, riboflavint, niacint és B6-vitamint, folsavat, káliumot, magnéziumot, vasat tartalmazhat. A fehér rizsben ezekből lényegesen kevesebb található, ráadásul élelmi rost tartalma is csak negyede a barna változatnak. A gluténérzékenyek számára szintén ajánlott a rizs, mint gabonaféle fogyasztása.

Felhasználási javaslat:
Mossuk át alaposan és többszörösen a rizst és forraljuk fel hozzá a vizet. A tűzhelyt állítsuk be a lehető legalacsonyabb hőmérsékletre,és fedő alatt pároljuk a rizst tovább kb 30 percig.

Allergén információ:
A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.

Átlagos tápérték 100g termékben
Energia 1582 KJ
373 kcal
Zsír 2,9 g
– telített zsírsavak 1 g
Szénhidrát 77,2 g
– cukor 1,3 g
Rost 3,5 g
Fehérje 7,9 g
0 g


Származási hely: Magyarország

Habár mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, ennek ellenére is előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek folyamatosan változnak, ennek okán változhatnak a tápértékek, összetevők is. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Annak ellenére, hogy weboldalunkon folyamatosan frissítésre kerülnek az adatok, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

Termék részletek

NTK0225

Értékelések (0)

Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.