Hajdina 250g

Leírás

Kiemelkedően magas a rosttartalma, ezért jó hatással van az emésztőrendszerre. Értékes vitaminforrás lehet, ugyanis megtalálható benne többféle B-vitamin, de nincs híján E- és C-vitaminnak sem. Továbbá tartalmazhat cinket, rezet, mangánt, kalciumot és magnéziumot.

Segíthet a máj elzsírosodásának megelőzésben, jótékonyan hatással lehet a koleszterinszintre, cukorbetegeknek és candidásoknak is kimondottan javasolt a fogyasztása. Magas rutintartalma kiegyensúlyozhatja a vérnyomást. Ezen hatóanyagának köszönhetően erősítheti a kötőszöveteket és az érrendszert.

Elkészítési javaslat:
Rizshez hasonlóan kétszeres mennyiségű vízben addig főzzük, amíg a szemek megpuhulnak.

Összetevők: 100% hajdina

Származási hely: Lengyelország

Felhasználása: köretnek, kásának, sütéshez-főzéshez. A hajdina a keserűfű-félék családjába tartozik.

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1469 kJ /344 kcal
Zsír 3,1 g
 – amelyből telített zsírsavak 1,03 g
Szénhidrát 63,4 g
 – amelyből cukrok 0,7 g
Rost 5,9 g
Fehérje 13,5 g
0,0005 g


Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Allergén információ: a termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.

Habár mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, ennek ellenére is előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek folyamatosan változnak, ennek okán változhatnak a tápértékek, összetevők is. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Annak ellenére, hogy weboldalunkon folyamatosan frissítésre kerülnek az adatok, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

Termék részletek

NTK0129
833 Termék

Értékelések

Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.