Rizsliszt 1000g

Rizsliszt 1000g

Raktáron
960 Ft
Bruttó 2-3 nap

https://edenpremium.hu/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5f9fea54dbe4e.jpg

Leírás

Hogyan lesz a rizsből rizsliszt?

A héjuktól megfosztott, hántolt rizsszemeket a lehető legfinomabbra őrlik, így nyerik a nagyon selymes textúrájú rizslisztet, amelyben az értékes tápanyagok ugyanúgy megmaradnak, mint a hántolt rizsszemekben. Ebből készül például a kínai konyha mindennapos fogása, a rizstészta.

Felhasználási javaslat:
A rizslisztet rendkívül sokféleképpen használhatjuk fel. Kiváló az omlós tésztákhoz, az édes tésztákhoz, finom galuska, de még palacsinta és puding is készíthető belőle. Lehet más lisztekkel is keverni és tökéletes megoldás levesek, főzelékek, szószok sűrítésére.

Gluténmentes, így a gluténérzékenyek is beiktathatják étrendjükbe.

Semleges íze lehetővé teszi, hogy a legtöbb ételben könnyűszerrel használhassuk, viszont kisebb szemcsemérete miatt az ételek sűrítéséhez használjunk belőle kevesebbet. Ügyeljünk arra, hogy más lisztekkel keverjük, hiszen önmagában használva száraz, törékeny sütemények, formába ragadt gofri lehet a végeredmény.

Allergén információ: A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.

Származási hely: Magyarország

Tápérték adatok 100g termékben
Energia 1470 KJ
346 kcal
Zsír 0,5 g
– telített zsírsavak 0,1 g
Szénhidrát 79 g
– cukor <0,5 g
Rost <0,5 g
Fehérje 7 g
0 g

Habár mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, ennek ellenére is előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek folyamatosan változnak, ennek okán változhatnak a tápértékek, összetevők is. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Annak ellenére, hogy weboldalunkon folyamatosan frissítésre kerülnek az adatok, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

Termék részletek

NTK0229
46 Termék

Értékelések (0)

Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.