Mona ezúttal is egy kreatív desszerttel örvendeztetett meg bennünket. Most egy finom, csokoládés-fahéjas fánkot sütött.
Hozzávalók:
- 40 dkg Bake-Free lángos – fánk lisztkeverék
- 2 dkg édesítő
- 3 ek vanília aroma
- 5 dl víz
- Töltelék:
- Holland kakaópor
- Bio Bridge rizstejszín
- Ízlés szerint édesítő
- 5 dkg mentes csokoládé olvasztva
- + Édesítős fahéj a forgatáshoz
- + olaj a sütéshez
Elkészítés:
A tészta alapanyagait alaposan összedolgozzuk.
10 perc pihentetés után négy részre osztjuk.
Mindegyiket kinyújtjuk hosszúkás alakúra, megtöltjük a csokis krémmel, feltekerjük, majd kettéhajtjuk. Végül összecsavarjuk.
Forró olajban kisütjük, majd édesítős fahéjban megforgatjuk.
Jó étvágyat!