Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Csokis mandulakrémmel töltött linzer

Csokis mandulakrémmel töltött linzer

Good After Food Orsi hozott nekünk egy isteni finom vegán, cukor- és gluténmentes linzer receptet. Azonban ezek a csodás linzer karikák nem baracklekvárral készültek, hanem csokis mandulakrémmel lettek megtöltve. Amint elkészültek garantáltan gyorsan el fog fogyni.

Hozzávalók 7-8 db töltött linzerhez

linzerhez:

csokis mandulakrémhez:

  • 100 g blansírozott mandula
  • 3 ek kakaó por
  • 3 ek Eden Premium eritrit
  • 3 ek  kókuszolaj
  • 1 tk rum aroma
  • 7-8 ek forró növényi tej

Elkészítés

A linzerhez keverjük össze a hozzávalókat és pihentessük 15 percig. Száraz felületen nyújtsuk ki 0,5 cm vastagra, majd linzerformával szaggassuk ki az összes tésztát.

Előmelegített 180°C-os sütőben szilikonos sütőpapíros tepsin süssük készre 10-15 perc alatt alsó-felső sütéssel (sütőfüggő).

A csokis mandulakrémhez a blansírozott mandulát egy éjszakára áztassuk be, szűrjük le, majd a többi hozzávalóval turmixoljuk krémesre.

Töltsük meg a linzereket a krémmel és szórjuk meg porrá őrölt eritrittel.

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk!