Szállítás 17.000 Ft felett ingyenes!

Láttad már legújabb termékeinket? Kattints ide.

Fánknyalóka

Fánknyalóka

Annyira cukik ezek a kis pálcikás édességek, hogy majd’ elolvadok tőlük. A legjobb az bennük, hogy százféle variációval díszíthetőek. Ma kétféle mentes receptet is hoztam nektek hozzájuk. Elkészíthetitek az alaprecept szerint eritrittel édesített verziót, és a picit extrázott, eritvia MAX-osat is. Mindkettő szuperfinom és csodaszép lesz feldíszítve, hát még ha tudnátok milyen finomak is.

Fánknyalóka eritvia MAX-szal

Hozzávalók 16 darabhoz:

A fánkhoz:

A csokiréteghez:

  • 50 g mindenmentes csokoládé (Aldi Choceur)
  • 20 g kókuszolaj

A díszítéshez:

Elkészítés:

Keverjük össze a fánk hozzávalóit és pihentessük 5 percig (kókuszolaj nem kell bele, az a sütéshez lesz). Osszuk pontosan 16 darab egyforma részre, formázzunk belőle golyókat és bő, forró kókuszolajban süssük ki őket pár perc alatt. A csokiréteghez vízgőz felett olvasszuk össze a csokit a kókuszolajjal, várjuk egy picit, amíg visszasűrűsödik. Mindegyik fánkba szúrjunk egy pálcikát, mártsuk bele a csokiba és hempergessük meg őket kesudióban, vagy, kókuszreszelékben, vagy dióban.

1 darab eritvia MAX-os fánknyalóka átlagos tápértéke olajban sütés nélkül, csokiba mártva, díszítés nélkül:
52 kcal, 2,5 g zsír, 6,6 g szénhidrát amelyből poliolok 1,6 g, 1,4 g rost, 0,9 g fehérje
1 darab ertitvia MAX-os fánknyalóka átlagos felszívódó szénhidráttartalma olajban sütés nélkül, csokiba mártva, díszítés nélkül:
5 g

Fánknyalóka eritvia MAX-szal

Fánknyalóka eritvia max-szal táblázat

Fánknyalóka eritrittel:

Hozzávalók 16 darabhoz:

A fánkhoz:

  • 120 g Bake-Free lángos-fánk lisztkeverék
  • 120 g langyos víz (körülbelül 40 fokos)
  • 20 g Eden Premium eritrit
  • a sütéshez Eden Premium kókuszolaj

A csokiréteghez:

  • 50 g mindenmentes csokoládé (Aldi Choceur)
  • 20 g Eden Premium kókuszolaj

A díszítéshez:

  • Eden Premium kesudió apróra törve
  • kókuszreszelék
  • durvára őrölt dió

Elkészítés:

Keverjük össze a fánk hozzávalóit és pihentessük 5 percig (kókuszolaj nem kell bele, az a sütéshez lesz). Osszuk pontosan 16 darab egyforma részre és formázzunk belőlük golyókat. Bő, forró olajban süssük ki pár perc alatt. Amint langyosra hűltek szurkáljuk fel őket saslik pálcára. A csokoládét gőz felet olvasszuk össze a kókuszolajjal, várjuk egy picit, amíg visszasűrűsödik. Mindegyik fánkba szúrjunk egy pálcikát, mártsuk bele a csokiba és hempergessük meg őket kesudióban, vagy, kókuszreszelékben, vagy dióban.

 

Fánknyalóka eritrittel

Fánknyalóka eritrittel

1 darab eritrites fánknyalóka átlagos tápértéke olajban sütés nélkül, csokiba mártva, díszítés nélkül:

51 kcal, 2,4 g zsír 6,3 g szénhidrát amelyből poliolok 1,3 g, 1,4 g rost, 0,9 g fehérje

1 darab ertrites fánknyalóka átlagos felszívódó szénhidráttartalma olajban sütés nélkül, csokiba mártva, díszítés nélkül:

5 g

 

Érdekel hogyan kell elkészíteni? Nézd meg a videót:

 

@edenpremium_hu Fánknyalókák Orsitól 😍 #edenpremium #bakefree #doughnut #veganrecipes #plantbased ♬ Cooking - AShamaluevMusic

 

Megjegyzés írása

Kérjük vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket megjelenés előtt jóvá kell hagyjuk!