Mona is nagyon szereti a gesztenyét, akárcsak mi. A lángos-fánk lisztkeverék segítségével egy szuper gesztenyekrémes tekercset készített, ami pillanatok alatt elfogyott.
Hozzávalók:
- 30 dkg Bake-Free lángos – fánk lisztkeverék
- 2 ek édesítő (eritvia)
- 3 dl víz
- 1 csomag natúr gesztenyemassza
- 3 ek rizstejszín
- ízlés szerint édesítő
- + olaj a sütéshez
Elkészítés:
A lisztet az édesítővel és vízzel összedolgozzuk.
A tésztát 5 egyenlő részre osztjuk.
A gesztenyét kikeverjük a tejszínnel és az édesítővel.
A tésztából kocka alakot nyújtunk, majd felső részét bevagdossuk.
Megtöltjük a gesztenyés krémmel, két oldalát behajtjuk, majd feltekerjük és kissé meghajtjuk, mint a kiflit.
Majd ha mind az 5 db kész, akkor forró olajban kisütjük.
Végül porédesítővel megszórjuk.