Hozzávalók 1 darab lángoshoz:
- 65 g Bake-Free lángos-fánk lisztkeverék
- 65 g langyos víz körülbelül 40 fokos
- 1 g Himalája só
- kókuszolaj a sütéshez
Elkészítés:
Keverjük össze a hozzávalókat és pihentessük a tésztát 5 percig. Száraz felületen nyújtsuk fél centi vastagságú körre és süssük ki mindkét oldalát forró olajban körülbelül 1-1 perc alatt.
100 g kisült lángos átlagos tápértéke:
394 kcal, 25,6 g zsír, 33,5 g szénhidrát, 5,3 g rost, 4,5 g fehérje
A tápértékek az adott alapanyagból, a receptben leírt mennyiségű hozzávalókból lettek kiszámolva. Mivel minden alapanyagnak eltérő lehet a pontos tápértéke, ezért az általunk közzétett adatok tájékoztató jellegűek.
Jó étvágyat kívánunk!