Pataki Andrea egy egyszerű, ám mégis nagyszerű ételt készített az Eden Premium köles spagettitészta főszereplésével. Köszönjük a receptet!
Hozzávalók:
- 70 gramm Gyulai kolbász
- 360 gramm blansírozott és pürésített mángold
- 18 gramm szalonna
- 5 ml kókuszolaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 csomag Eden Premium köles spagetti
- só, bors
Elkészítés:
A gyulai kolbászt kevés zsiradékon ropogós karikákra sütjük, majd félre tesszük. A visszamaradt zsiradékba dobjuk a kockára vágott szalonnát és ropogósra sütjük, a kolbász mellé tesszük, a zsiradékban a karikára szelt vöröshagymát megfonnyasztjuk, ráöntjük a pürésített mángodot, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint és össze forraljuk beleforgatjuk a kifőtt spagettit és a tetejére szórjuk a ropogós kolbász karikákat és a szalonnát.
Jó étvágyat kívánok!