Egy növényi étrendendes hűtőben minden esetben megtalálható alap zöldségekből készítettem el pofon egyszerűen és villámgyorsan ezt a remekművet. A legújabb üdvöskéink egyikével tálaltam, hogy mindenki meg legyen elégedve a fehérjetartalommal is. Ennyi zamat egy tányéron, csak is jó lehet.
HOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ:
- fél csomag Eden Premium Tesók kölestészta fehérjében gazdag
- 15 g Eden Premium gluténmentes sörélesztő pehely
- 3 színű kaliforniai paprika (190 g)
- 5 darab koktélparadicsom (95 g)
- 1 szál zellerszár (75 g)
- 1 darab sárgarépa (85 g)
- 5 darab csemegeuborka (45 g)
- 90 g főtt kukorica
- 90 g főtt zöldborsó
- 2 evőkanál kókuszolaj (16 g)
- Himalája só, őrölt tarkabors, fokhagyma granulátum
- friss bazsalikom levél
- 5 g olívaolaj a tálaláshoz
ELKÉSZÍTÉS:
Vágjuk fel apróra a zöldségeket és kókuszolajon pirítsuk meg őket alaposan, először a paprikákat, majd a szárzellert és utána jöhet a többi (én a sárgarépát zöldséghámozó segítségével csíkoztam fel). Fűszerezzük, szórjuk meg sörélesztő pehellyel. A tésztát főzzük meg a leírás szerint és tálaljuk a zöldségekkel, díszítsük friss bazsalikom levéllel, majd locsoljuk meg pici olívaolajjal.
@edenpremium_hu Gluténmentes sült zöldséges tészta 🤩 #glutenfree #glutenfreepasta #edenpremium ♬ Vibes - ZHRMusic