Mona konyhájából most egy szuper gombás - babos- kukoricás tésztát küldött, ami a legújabb tésztánkkal párosított.
Hozzávalók:
- 1 csomag Eden Premium borsos ízesítésű tészta
- 1 konzerv bab
- 1 konzerv kukorica
- 30 dkg gomba
- 4 dl kókusztej
- 1 dl növényi tejszín
- 2 ek olaj
- kb. 2 – 3 csapott ek barna rizsliszt
- só
- zöldfűszerek – ízlés szerint
- + gluténmentes sörélesztőpehely a tetejére
Elkészítés:
A gombát megpucoljuk, megmossuk, apróra vágjuk.
A babot és kukoricát átmossuk.
Az olajon a gombát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a babot és a kukoricát, alaposan összekeverjük, majd felöntjük kókusztejjel, sózzuk és zöldfűszerezzük, puhára főzzük, majd a növényi tejszínt kikeverjük a barna rizsliszttel és hozzáadjuk, besűrítjük
Közben a tésztát kifőzzük.
Majd ha kifőtt, akkor összekeverjük a babos-kukoricás-gombás szósszal.
Tálaláskor gluténmentes sörélesztőpehellyel megszórjuk.