JELEN
Misszió
Célunk olyan gluténmentes termékek készítése, amit bátran fogyaszthat bárki. Nem számít ha valamilyen érzékenységgel rendelkezel, vagy növényi étrendet folytatsz, az általunk gyártott termékek kiváló választások. Törekszünk, arra hogy a szakmai tapasztalatunkat, fiatalos lendületünket felhasználva még tökéletesebb termékeket alkossunk. Szerethető és egyedi ízű termékeket sikerült gyártani, amely tökéletesen megállja a helyét a konyhában. Az indulásnál nem akartunk kompromisszumot kötni az íz, az állag és a kinézet tekintetében. A legjobb alternatíváját akartuk megalkotni a búzaliszttel készült ételeknek, ami egyedi ízzel és sokoldalúsággal rendelkezik.
JÖVŐ
Vízió
Egy, a nemzetközi piacokon is vezető szerepet betöltő céget szeretnénk létrehozni, ahol a tradíciók megőrzése mellett az innováció, az élővilág szeretete, a családias hangulat, az átlátható alulról építkező szervezet ugyanolyan fontossággal bír. Szívügyünknek tekintjük – és ezt mindig a szemünk előtt tartjuk -, hogy termékeinkkel könnyebbé és boldogabbá tegyük vásárlóink mindennapjait. Szeretnénk a jövőben is olyan termékeket készíteni, amik trend meghatározó-, és a maguk kategóriájában egyedülálló szereplői lehetnek.
Az Eden Premium életérzés
Nézd meg, kik is vagyunk mi, milyen a csapat és hogy milyen a hangulat az Eden Premium háza táján.
ORSI
TERMÉKFEJLESZTŐNK
Csatlakozásával szintet lépett a csapatunk. Nap mint nap azon munkálkodik, hogy tökélyre fejlessze a lisztkeverékeinket és hogy a lehető legtöbb embernek alternatívát nyújtsunk. A mentes életmódot jól ismeri, hiszen évek óta ezt követi Ő is. Mondhatni "feketeöves mentesező". A szuper recepteknek, termékeknek tehát Orsi az "elkövetője". 💚
A blogon a receptjei mellett a történetét is megtalálod.
PROF. DR. VÉHA ANTAL PHD
A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar pro dékánja már közel 200 nemzetközileg is elismert publikációt írt a gabonák, a lisztek és a malomipar témakörében. A kölesliszt megalkotásában kulcsfiguraként nagy szerepet játszott az ő szakértelme és közel 40 éves szakmai tapasztalata nélkül ez nem jöhetett volna létre.
VÉHA MIKLÓS
A Véha családban a malmászat mindig is nagy szerepet töltött be, így nem meglepő, hogy Miklós is erre az útra “tévedt”. Szeretett volna egy olyan márkát/brandet megalkotni, amely egy alternatívát nyújthat, azok számára is, akik valamilyen ételérzékenységgel rendelkeznek. Miklós ötvözte saját és édesapja tapasztalatait, hogy létrehozhassa ezeket az egyedülálló termékeket, amelyek nemzetközi szinten is megállják a helyüket. A fejlődés egyik alapkövének az innovációt tekinti, amely segít előremozdítani a céget.
Véha malom
1931. ENDRŐD