Hozzávalók:
- 25 dkg Bake Free muffin – piskóta lisztkeverék
- 3 dkg édesítő (1:4)
- 2 ek holland kakaópor
- 3,5 dl kókusztej
Krém:
- 5 dl natúr növényi tejszín
- ízlés szerint édesítő
- 10 dkg olvasztott mentes csokoládé
- 2,5 ek tápióka keményítő
Tetejére:
- 10 dkg olvasztott mentes csokoládé
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit kikeverjük, majd egy 18×18 as sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük és 180 fokon kb. 25 perc alatt megsütjük.
A habot keményre felverjük, beletesszük a tápióka keményítőt,édesítjük, majd kemény habbá felverjük.
Ha megsült és meghűlt a piskóta, akkor kettévágjuk.
A hab felét rátesszük a piskótára, majd a hab másik felébe belekeverjük a csokoládét.
Ezt rátesszük a fehér habra, majd a piskóta tetejét is rátesszük.
Olvasztott csokival borítjuk, és kb. 3-4 órára hűtőbe tesszük.