Nem is végződhetett volna jobban a csokoládé és a málna véletlen találkozása egy mentes sütiben. Persze, hogy véletlen, hát egyedül csak őket találtam a hűtőben egy édes, mámoros, vasárnapi édességhez. Sokszor elképedek, hogy ilyen kevés alapanyagból, mennyire finom és színes csodákat lehet készíteni.
Hozzávalók:
A piskótához:
- 250 g Bake-Free piskóta-muffin lisztkeverék
- 90 g Eden Premium eritrit
- 1 teáskanál vanília aroma, vagy őrlemény
- 310 g szobahőmérsékletű víz
Egyéb hozzávalók:
- 30 g mindenmentes étcsokoládé
- 50 g málna
Elkészítés:
A piskótához keverjük össze a nedves és a száraz hozzávalókat, majd öntsük össze és dolgozzuk el alaposan. Azonnal töltsük egy 24x24 centiméteres szilikonos sütőpapírral bélelt formába, szórjuk rá a csoki darabokat és a málnát, majd előmelegített 180 fokos sütőben süssük készre alsó-felső sütéssel 25 perc alatt. Amint kihűlt vágjuk 16 darab egyforma szeletre.
63 kcal, 0,9 g zsír, 17 g szénhidrát amelyből poliolok 6,4 g, 1,9 g rost, 1,6 g fehérje