Hozzávalók:
- 15 dkg Bake-Free Piskóta-Muffin lisztkeverék
- 25 dkg Bake-Free linzer lisztkeverék
- 3 dkg édesítő (Eritvia)
- 4 dl Bio Bridge vaníliás rizstej
Töltelék:
- 2 kg meggy (nekem magozott, fagyasztott volt)
- 1 cs vaníliás pudingpor
- 5 ek rumaroma
- ízlés szerint édesítő
- 2-3 ek útifűmaghéj
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A tészta alapanyagait egy tálban összedolgozzuk.
A meggyet (ha kiengedett, akkor a levétől „megszabadítjuk:D ) összekeverjük a többi alapanyaggal (rumaroma……)
A tésztát két részre szedjük (az egyik rész lehet picit több), majd kinyújtjuk.
Sütőpapíros tepsibe tesszük, majd jöhet rá a töltelék.
Majd a tészta másik részét is kinyújtjuk és csíkokra vágjuk, majd a meggy tetejére rakosgatjuk.
Olajjal vékonyan lekenjük és kb 45 perc alatt 180 fokon megsütjük.
Jó étvágyat!